preloader

Kush jemi ne

Mjekë profesonistë të të gjitha fushave

Në Ledismile do të gjeni mjekë të specializuar të të gjitha fushave të dentistrisë:
- Kirurgë
- Mjekë implantologë
- Mjekë ortodontë
- Stomatolog ortoped
- Endodontë
- Pedodontë
- Periodontologë
- Higjenizues dentarë
151388157_10159027474873545_6591532104584728006_n

Bëjmë Art me buzëqeshjen tuaj

Making Art with your smile

Klinika Dentare Ledismile

Teknologjitë moderne të kujdesit oral

Për ne, pacienti vjen gjithmonë i pari
about-icon-1

6 stomatologë

Te ne do të gjeni një ekip profesional me në krye doktoreshë Enkelejda Spahiu, i cili i jep gjithmonë zgjidhje rasteve tuaja dentare.
about-icon-2

pafundësi pacientësh

Pafund pacientë nga e gjithë bota të cilët marrin të gjitha shërbimet dentare elitë pranë Ledismile.
about-icon-3

2 Klinika

2 klinika nën të njëjtin emër, Klinika Dentare Ledismile dhe Ledismile Estetikë, me stafe të specializuar në fushat përkatëse.

rreth nesh

Teknologjitë moderne të kujdesit për shëndetin tuaj dentar

Klinika Ledismile i vendos gjithmonë pacientët në qendër të vëmendjes duke u përqëndruar në përmirësimin e përvojës së tyre

95%e pacientëve do të riktheheshin në Ledismile

92%e pacientëve do të na rekomandonin te të afërmit dhe miqtë e tyre

Çfarë ofrojmë ne?

Aty ku ti prek buzëqeshjen tënde, në mënyrën më profesionale të mundshme.

Klinika dentare LediSmile funksionon që nga viti 2004. Poliklinikë dentare e një standarti Evropian me shërbime të garantuara nga mjeke stomatologe me eksperience shumëvjeçare të diplomuar dhe specializuar në Evropë. Kjo klinikë ju ofron ate që klientët/pacientët shqiptarë dhe të huaj kërkojnë:
Profesionalizëm
Seriozitet
Garanci në kohë të punimeve
Standarte të larta teknike të punimeve
Aparatura dhe material tërësisht të Evropës perëndimore, SHBA, Japoni
7