preloader

Dentistri Kozmetike

Dentistri Kozmetike

Nëse nuk jeni të kënaqur me buzëqeshjen tuaj, stomatologjia moderne estetike mund t’ju ndihmojë. Kjo metodë e kujdesit profesional oral fokusohet në përmirësimin e pamjes së gojës, dhëmbëve, mishrave të dhëmbëve dhe buzëqeshjes në përgjithësi. Procedurat e zakonshme përfshijnë Veneers
Faseta kompoziti,  Faseta E max (E-max Veneers), Kurora zirkon, Kurora zirkon qeramike, Kurora zirkon e max, Korrektim i gummy smile me botox dhe lazer gingivectomy, Rregullim i relacionitte buzeve me dhembet, Smile Design.

ledismile