Klinika dentare Ledismile.

Aty ku ti prek buzëqeshjen tënde, në mënyrën më profesionale të mundshme.


Emri i klinikës është ideuar për të specifikuar të vecantën e mënyrës së shërbimit stomatologjik tek ne.

Na pëlqen e bukura, perfektja, rrëzëllitja dhe pastëria, simbolet e një buzëqeshjeje të vërtetë.


Lady's Smile (Ledismile), këtu kanë marrë jetë të gjitha përpjekjet tona 10 vjecare në fushën e stomatologjisë moderne estetike shqiptare.

Klinka Ledismile eshte bashkekohore, e paster dhe shume e ngrohte. Ne ambjentet e saj do te ndjeheni te qete dhe do tju largohet frika nga dhimbja.
Vendndodhja e saj e ben akoma me te motivuar kenaqesine e te ardhurit tek dentist, sepse eshte ne nje zone te qete ku gjen gjithmone vende parkimi. Por edhe per ju qe vini me mjete urbane eshte fare kollaj te arrini, vetem dy tre minuta larg stacioni te autobusit.
Te gjitha te dhenat e pacientit/klientit arkivohen ne kartela dhe ne kompjuter me dosjet perkatese me te gjitha veprimet dhe punimet e kryera.
Sterilizimi kryhet me autoclave sipas standarteve teknike dhe mjeksore te duhura.