Mjekët:

Enkelejda Spahiu (36 vjec)
Diplomuar në Bukuresht (Rumani) 2002
Punuar në Bukuresh (Rumani) 2000-2003, në studio private
Punuar 2003-2004 në Safir shpk
Pedagoge e shkollës së laborantëve të lartë dentarë Safir
Zotëron Klinikën Dentare Ledismile nga 2004
Ka marrë pjesë në shumë trajnime në Evropë për Implantologji dhe Estetikë dentare.

Mjekët bashkëpunëtorë:

Prof. Dr. Esat Bardhoshi
Pedagog pranë universitetit stomatologjik shtetëror
Mjek stomatolog kirurg në spitalin francez
i specializuar në Gjermani, Amerikë për implantologji dentare me përvojë 12 vjecare ne këtë fushë.

Dr. Reneida Laze
Mjeke stomatologe, Ortodonte
E diplomuar dhe specializuar në Moskë viti 2007, për aparate drejtimi dhëmbësh.

trajnimetrajnimetrajnimetrajnime