Klinika zoteron 2 aparatura dentare (Karrige Stomatologjike).
Karrigia e pare e blere ne vitin 2004 ne nje gjendje mjaft te mire funksionale.
Karrigia e dyte e blere ne vitin 2009, plotesisht e kompjuterizuar super profesionale ANTHOS A9.

Nje aparat sterilizimi Autoklave
Nje aparat profesional per Zbardhjen e Dhembeve
Nje aparat Dixhital Grafie
Nje Gjenerator te fuqishem 7.5 kW per rastet kur ne Shqiperi mungon energjia elektrike
Te gjitha Instrumentet jane te Evropes Perendimore dhe Amerikane se bashku me materialet.
Aparat per Heqjen e Gurezave me Ultratinguj.

Sterilizimi kryhet ne 135 grade celsius per nje ore, dhe te gjitha ato instrumente apo mjete pune qe nuk futen ne Autoklave se dhe te siperfaqet e tjera sterilizohen me solucione te Posacme Anti HIV dhe Anti Hepatit B.