Te Dhenat Kryesore

Kjo ofertë përmban:

Dy seanca nga 40 minuta.
1-Pastrim gurëzash rrënjësor me ose pa mpirje+Trajtim dhe kurim  i gingivave (mishrave të dhembëve)
2-Një seancë e dytë pastrimi dhëmbësh me air flash pearl powered polishing sistem (me inovacionin japonez, pastrim i mikrodetajuar i cdo cepi dhembi me  pudër me perla, në formë zheti)
Ky proces ju siguron diagnostikimin, kurimin, pastrim maksimal si  dhe këshilla profesionale për mirëmbajtjen e higjenës së gojës.
-Një ulje 20% për cdo proces tjetër të kryer në klinikë, në se është e nevojshme.
-Një ulje 50% për ato që duan të vendosin një piercing diamanti: 1000L në vënd të 2000L
Klinika dentare LediSmile funksionon që nga viti 2004. Eshtë Kabinet stomatologjik i nje standarti Evropian me sherbime të garantuara nga mjekë stomatologë me eksperiencë shumëvjecare të diplomuar dhe specializuar në Evropë. Kjo klinikë ju ofron atë që klientet/pacientet shqiptare dhe të huaj kërkojnë :
*Profesionalizëm
* Seriozitet
* Garanci në kohë të punimeve
* Standarte të larta teknike të punimeve
* Aparatura dhe material tërësisht të Evropës perëndimore, SHBA, Japoni

 

Një buzëqeshje "perlash": Pastrim i gurzave+Trajtim i mishrave të dhëmbëve+Pastrim me pluhur perlash 1000 L në vend të 3000 L

Jeni duhanpirës? Jeni kafe pirës? Keni provuar pastrime të ndryshme të dhëmbëve po nuk ndjeni ndonjë përmirësim të aspektit të mishrave as të dhëmbëve? Keni dhimbje të mishrave kur i lani, ju nxjerrin gjak dhe keni frike ti pastroni si duhet?
Atëherë po ju japim një mundësi të re, krejt bashkëkohore dhe ndryshe: pastrim super profesional me perla zbardhuese tek LEDISMILE
Teknologjia për këtë lloj pastrimi sapo ka mbërritur nga Japonia dhe LEDISMILE vendosi ta prezantojë.
Procesi permban një etapë shtesë që i bashkangjitet pastrimit të gurzave e cila siguron depërtim maksimal edhe në vëndet më të imta, atje ku asnje teknologji tjeter nuk futet dot: në hapësirat e ngushta mes dhembëve, tek rrenjët dhe këndet e krijuara mes dhembëve të shtrembër, aty ku ngjyra e nikotinës e kafes apo ushqimeve të ndryshme,nuk hiqet me mjete të tjera dhe furca nuk arrin, pikerisht aty AIR FLASH PEARL POWERED POLISHING  SISTEM ben mrekullira.

Pergjate procesit, klinika premton t'ju ofroje:

Diagnostikimin, kurimin dhe keshilla profesionale per mirembajtjen e higjenes se gojes.
Jepini vehtes nje shanc per te permiresuar  higjenen, shendetin dhe pamjen e gojes suaj me kete pastrim rrenjesor profesional  te gurezave dhe papastertive te mishrave tek LEDISMILE dhe ne nje seance te dyte shikoni ndryshimin qe do tju sjelle pastrimi super profesional me perla zbardhuese, risi e shkences stomatologjike dhe estetike dentarem.

Buzeqeshje te kendeshme :)