time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Klinika dentare LediSmile funksionon qe nga viti 2004. Eshte Kabinet stomatologjik i nje standarti Evropian me sherbime te garantuara nga mjeke stomatologe me eksperience shumevjecare te diplomuar dhe specializuar ne Evrope. Kjo klinike ju ofron ate qe klientet/pacientet shqiptare dhe te huaj kerkojne :

* Profesionalizem
* Seriozitet
* Garanci ne kohe te punimeve
* Standarte te larta teknike te punimeve
* Aparatura dhe material teresisht te Evropes perendimore, SHBA, Japoni

 Sherbimet qe kryhen ne kliniken Ledismile jane te shumta qe prekin thuajse gjithe gamen e nevojave qe keni, duke filluar nga:

* Trajtimi i higjenes orale
* Mirembajtje e dhembeve dhe e gingivave(mishrave te dhembeve)
* Trajtimi i eres se keqe te gojes
* Zbardhje e dhembeve mesatare dhe profesionale
* Heqje gurezash, mjekim mishrash
* Parandalimin e prishjes se dhembeve te sapodale me ane te sixhilimit
* Terapia, mbushja e dhembeve
* Endodoncia, trajtimi i kanaleve te dhembeve
* Kirurgjia; ekstraksionet (heqjet e dhembeve); rezeksionet apikale(operacionet e rrenjeve); implante.
* Ortopedi = Protetike, vendosja e dhembeve te te gjitha llojeve.


time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module