preloader

All on 4

All on 4

All On 4 është një teknikë e implantit dentar ku grupi i sipërm ose i poshtëm i dhëmbëve zëvendësohet me vetëm katër implante. Këto katër implante veprojnë si një mekanizëm mbështetës për vendosjen e një grupi të ri dhëmbësh të fiksuar.

Me proçedurën e implantit dentar All On 4, implantet e pasme anohen 45° drejt pjesës së pasme të gojës dhe vendosen në maksillën e përparme, një zonë e nofullës me densitet më të lartë kockor. Krahasuar me metodat e tjera të implantimit, teknika All On 4 nuk kërkon të njëjtën densitet kockash për të siguruar implantin.