preloader

Kurora Dhëmbësh

Kurora Dhëmbësh

Me kalimin e kohës, dhëmbët tuaj mund të dëmtohen. Kjo mund të ndodhë për një sërë arsyesh, si prishja e dhëmbëve, lëndimet ose thjesht përdorimi me kalimin e kohës. Dhëmbët tuaj mund të humbasin formën ose madhësinë e tyre. Kurora dentare janë “kapakë” në formë dhëmbi që mund të vendosen sipër tyre. E mendojmë si një kapele të rehatshme për dhëmbin tuaj. Kurora rikthen formën, madhësinë, forcën dhe pamjen e dhëmbit. Kurorat ndahen në kurora zirkoni, kurora porcelani dhe kurora zirkon e-max.