preloader

Ortodonci

Ortodonci

Ortodoncia është një specialitet stomatologjik që trajton diagnozën, parandalimin, menaxhimin dhe korrigjimin e dhëmbëve dhe nofullave të pozicionuara keq, dhe modeleve të kafshimit të gabuar. Mund të adresojë gjithashtu modifikimin e rritjes së fytyrës, i njohur si ortopedi dentofaciale.

1632464164_782