preloader

Kush jemi ne

Klinika Dentare Ledismile

Teknologjitë moderne të kujdesit oral

Për ne, pacienti vjen gjithmonë i pari
about-icon-1

6 stomatologë

Te ne do të gjeni një ekip profesional me në krye doktoreshë Enkelejda Spahiu, i cili i jep gjithmonë zgjidhje rasteve tuaja dentare.
about-icon-2

+3000 pacientë

Mbi 3000 pacientë të cilët marrin shërbimin elitë.
about-icon-3

2 Klinika

2 klinika nën të njëjtin emër, Klinika Dentare Ledismile dhe Ledismile Estetikë.

rreth nesh

Teknologjitë moderne të kujdesit për shëndetin tuaj dentar

Klinika Ledismile i vendos gjithmonë pacientët në qendër të vëmendjes duke u përqëndruar në përmirësimin e përvojës së tyre

95%e pacientëve do të riktheheshin në Ledismile

92%e pacientëve do të na rekomandonin te të afërmit dhe miqtë e tyre

Çfarë ofrojmë ne?

Aty ku ti prek buzëqeshjen tënde, në mënyrën më profesionale të mundshme.

Klinika dentare LediSmile funksionon që nga viti 2004. Poliklinikë dentare e një standarti Evropian me shërbime të garantuara nga mjeke stomatologe me eksperience shumëvjeçare të diplomuar dhe specializuar në Evropë. Kjo klinikë ju ofron ate që klientët/pacientët shqiptarë dhe të huaj kërkojnë:
Profesionalizëm
Seriozitet
Garanci në kohë të punimeve
Standarte të larta teknike të punimeve
Aparatura dhe material tërësisht të Evropës perëndimore, SHBA, Japoni
100% materials from Europe
Smart managing system
Power-saving, accurate, durable performance
Advanced technologies from Germany
7

Njihuni me ekipin tonë

Specialistët tanë janë me eksperiencë shumëvjeçare në trajtimin e të gjitha patologjive dentare.

Stafi ynë profesionist
Dollie Horton

Dollie Horton

Chief People Officer
Theresa Cruz

Theresa Cruz

President & CEO
Pearl Wheeler

Pearl Wheeler

Financial Services
Lillie Riley

Lillie Riley

Doctor
Bertha Sherman

Bertha Sherman

Doctor
Danny Reed

Danny Reed

Doctor
Lena Clarke

Lena Clarke

Doctor
Scott Colon

Scott Colon

Doctor
Lillie Riley

Lillie Riley

Doctor

Cilësi premium, teknologji të avancuara dentare me çmime ekonomike

Klientët e lumtur shprehen

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo