preloader

Dentistri Kozmetike

Dentistri Kozmetike

Nëse nuk jeni të kënaqur me buzëqeshjen tuaj, stomatologjia moderne estetike mund t’ju ndihmojë. Kjo metodë e kujdesit profesional oral fokusohet në përmirësimin e pamjes së gojës, dhëmbëve, mishrave të dhëmbëve dhe buzëqeshjes në përgjithësi. Proçedurat e zakonshme përfshijnë Veneers, Faceta Kompoziti,  Faseta E max (E-max Veneers), Kurora zirkon, Kurora zirkon qeramike, Kurora zirkon E-max, Korrektim i gummy smile me botox dhe lazer gingivectomy, Rregullim i relacionit të buzëve me dhëmbët, Smile Design.

01 pas web
01 para web