preloader

Korrektim i gummy smile me botox dhe lazer gingivectomy

Korrektim i gummy smile me botox dhe lazer gingivectomy

Një buzëqeshje ku dalin mishrat e dhëmbëve mund të trajtohet lehtësisht dhe në mënyrë efektive me Botox. Pjesa më e mirë e këtij trajtimi është se nuk është invaziv dhe është një procedurë e shpejtë! Botox ka toksinë botulinum të tipit A, dhe kur injektohet, mund të relaksojë muskujt në buzën e sipërme dhe të kufizojë ngritjen e buzës së sipërme kur buzëqeshni, kështu që mishrat e dhëmbëve do të mbeten të mbuluara.

Gingivektomia me lazer bëhet për zgjatjen e dhëmbëve ose kurorave. Gingivektomia është procedura më e zakonshme që kryhet me lazer dentar. Të gjitha gjatësitë e valëve të lazerit mund të përdoren për prerjen e saktë të gingivës për indikacione restauruese, kozmetike dhe periodontale.

03 para web
03 pas web