preloader

Veneers

Veneers

Fasetat dentare përdoren zakonisht për një zgjidhje stomatologjike kozmetike dhe për t’ju ndihmuar të arrini pamjen që dëshironi. Fasetat janë zgjedhje shumë popullore për dhëmbë të prerë, hapësirë midis dhëmbëve ose dhëmbë të keqformuar. Fasetat dentare janë mbulesa 3-7 mm që ngjiten në dhëmbë për t’i dhënë dhëmbëve një pamje më estetike.

Klinika Dentare Ledismile dhe Dr. Enkelejda Spahiu ka më shumë se 20 vite përvojë në përdorimin e fasetave për dizenjimin e buzëqeshjes ose për përmirësimin e buzëqeshjes.