preloader

Rehabilitime totale të danturës

Rehabilitime totale të danturës

Trajtimet për rehabilitimet totale të danturës, mund të përfshijnë mbivendosje, kurora, ura, implante dentare dhe/ose proteza që në thelb do të ofrojnë jo vetëm një “përtëritje të buzëqeshjes”, por edhe efikasitet të përmirësuar të përtypjes për pacientin. Në disa pacientë, mund të përdoren edhe specialitete të tjera ortodoncia për të lehtësuar rezultatin më të mirë të mundshëm.

02 para
03 pas