preloader

Rritja e gjatësisë së kurorës klinike të dhëmbëve

Rritja e gjatësisë së kurorës klinike të dhëmbëve

Rritja e gjatësisë së kurorës klinike të dhëmbëve është trajtim i cili ka kryesisht qëllim estetik gjatë rehabilitimeve totale. Arsye është ngritja e kafshimit dhe e katiti të poshtëm të fytyrës. Proçedura mund të kryhet me gingivektomi me lazer, me kurora ose me të dyja së bashku.

02 para
01 pas