Shërbimet:

1. Mbushjë estetike e dhëmbëve të parë me materiale 3M Espe (Lider në Amerikë, për mbushjet estetike)
2. Facetime të dhëmbëve të parë me kompozit ose porcelan (VENEERS)
3. Veshje të dhëmbëve të parë (fullporcelan GMAX EXPRESS - Zirkon Porcelan)
4. Materiale Eksclusive të Evropës Perëndimore Amerikë dhe Japoni (Bashkëpunim me laborantët më me emër në Tiranë dhe Itali www.newdental.com)
5. Zbardhje profesionale e dhëmbëve me xhel zbardhues + llambë LED, në më pak se një orë buzëqeshja juaj ndryshon në mënyrë radikale në 3-4 nuanca pa efekte anësore

Nëse doni një shërbim ekstra që mund ta bëni dhe në klinikën tonë është mbushja e rrudhave tek buza e sipërme,

rregullimi i rrudhave anësore përreth gojës, si dhe rregullimi i konturit dhe volumit të buzëve me acid hialuronik material 100% biokompatibel human, 100% i resorbueshëm nga organizmi ynë. Materialet janë nga më cilësoret e tregut mjekësor, stomatologjik dhe të farmaceutikës estetike franceze të certifikuara në UE.

Bejme zevendesimin e mbushjeve metalike (aty ku eshte e mundur), me mbushje te bardha sipas ngjyres se dhembit tuaj per nje buzqeshje me te bardhe.
Bejme zevendesimin e mbushjeve metalike (aty ku eshte e mundur), me mbushje te bardha sipas ngjyres se dhembit tuaj per nje buzqeshje me te bardhe. Ne se prishja e dhembit nuk eshte shume serioze dentisti do te pastroje kavitetin dhe do ta mbushe dhembin me nje mbushje te bardhe(ngjyra i pershtatet dhembit tuaj) Prishja e dhembit ndodh kur zmalti dhe dentina e tij zbuten nga sulmi i baktereve dhe i acideve qe ato prodhojne duke shkaktuar keshtu nje vrime e cila mund te vazhdoje te rritet.
Dicka me teper per evidentimin e prishjes sse dhembit lexoni ne seksionin e profilaksise

Ne LEDISMILE ne mund te ndryshojme ngjyren e dhembeve tuaj duke i bere at ate duken me te bardhe.

Dhembet e humbin ngjyren natyrale nga ushqimet dhe pijet qe konsumojme. Pirja e duhanit gjithashtu ben qe ngjyra e dhembeve te erresohet. Zbardhimi i dhembeve eshte nje metode e thjeshte dhe e suksesshme e ndricimit te ngjyres se dhembeve tuaj.Shkalla e zbardhimit te arritur varion nga pacienti ne pacient dhe nga metoda perdorur.

 

 

Per zbardhimin e dhembeve ne ofrojme dy menyra:

1-Zbardhimin ne klinike

Ky proces zgjat rreth 1 ore apo dicka me shume ne varesi te bardhesise se ngjyres qe kerkohet te arrihet.Indet e buta (gingivat,buzet) mbulohen me pare nga nje maske dhe me pas ne dhembe vendoset xheli zbardhues i cili aktivizohet nga nje drite e posacme per ta aktivizuar.Ky xhel penetron dhembet tuaj ngadale duke shkaterruar njollat dhe ngjyrat e erreta te dhembeve.Dhembe me te ndritshem e me te bardhe ne me pak se nje ore.2-Zbardhim ne shtepi


Pregatitet me pare nje luge individuale nga ne.Xheli zbardhues vendoset ne kete luge te cilen ju e vendosni ne shtepi sipas udhezimeve tona per periudha te shkurtra gjate dites.
Rezultatet shihen normalisht mbas 2 javesh