preloader

Dental Services

h1-icon-new-1

Konsulta Falas

h1-icon-new-2

20 vite eksperiencë

h1-icon-new-3

Rezervo konsultën

h1-icon-new-4

Promocione dhe dhurata

h1-icon-new-5

Staf i specializuar në të gjitha fushat

h1-doctor

Aty ku ti prek buzëqeshjen tënde, në mënyrën më profesionale të mundshme.

Klinika dentare LediSmile funksionon që nga viti 2004. Poliklinikë dentare e një standarti Evropian me shërbime të garantuara nga mjeke stomatologe me eksperience shumëvjeçare të diplomuar dhe specializuar në Evropë. Kjo klinikë ju ofron ate që klientët/pacientët shqiptarë dhe të huaj kërkojnë:
Profesionalizëm
Seriozitet
Garanci në kohë të punimeve
Standarte të larta teknike të punimeve
Aparatura dhe material tërësisht të Evropës perëndimore, SHBA, Japoni

Shërbimet në klinikën tonë "Ledismile"

Shërbimet që kryhen në klinikën Ledismile janë të shumta që prekin thuajse gjithë gamën e nevojave që keni, duke filluar nga:

Blog

Këshilla, artikuj, lajme dhe të reja nga fusha e stomatologjisë
Zbardhimi i dhëmbëve
Kirurgji dentare

Kontakto me ne

Prenoto vizitën tënde


    Rr. "Irfan Tomini", Nr. 18 (Përballë "Hotel Hillton")

    Tiranë, Shqipëri (Albania)
    Kontakto me ne

    Hënë-Premte : 09.00 - 19.00

    Shtunë : 09.00 - 16.00